joi, 25 aprilie, 2024

Surpriza pentru Paula Seling. „Si-a amintit ca e si ziua mea, de Craciun”

Distribuie:

Publicat:

Paula Seling a avut parte de o surpriza dulce la Targu Mures. Aceasta a primit un tort care a impresionat-o foarte mult.

Ziua de Craciun este una speciala pentru cantareata Paula Seling. Aceasta isi aniverseaza si ziua de nastere in data de 25 decembrie. Aflata zilele acestea la Targu Mures, Paula Seling a avut parte de os surpriza. Ea a primit un tort in care este este infatisata cantand la pian, asa cum o stiu fanii sai din concertele pe care artista le sustine.

„”Sunt doar o fata cu un pian” scrie pe tortul meu primit de la Parintele •mihaildaniliuc. Dragul de el, si-a amintit ca e si ziua mea, de Craciun! ?. Va multumesc din suflet, e minunat!  Multumesc Targu Mures! A fost o seara de poveste”, a spus vedeta despre torul primit cadou.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cantarete din tara noastra. Impreuna cu Ovi, ea a reprezentat Romania la concursul Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, si la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe pozitia a 12-a. In plan personal, Paula Seling este casatorita cu Radu Bucura.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img