marți, 19 martie, 2024

Surpriza! Reduceri de peste 50% pentru acesti romani

Distribuie:

Publicat:

Vești bune pentru o categorie de români! Aceștia ar putea beneficia de reduceri de peste 50%!

Mai exact, s-ar putea extinde facilitățiilr la transportul studenților, în sensul acordării de reduceri și chiar gratuități pentru transportul studenților români care studiază în străinătate.

Astfel, potrivit proiectului, studenții români care au burse de studii universitare și postuniversitare în străinătate vor putea beneficia de aceleași condiții de transport de care se bucură în prezent studenții din România, fie ei români sau străini.

Mai exact, vorbim aici despre reducerea cu cel puțin 50% a tarifului pe mijloacele de transport local în comun, de suprafață și subteran, dar și pentru transportul intern auto, feroviar și naval. Totuși, după cum prevede proiectul legislativ, reducerea tarifului de transport pentru studenții din străinătate se va aplica doar pe perioada vacanțelor

Suplimentar, pe lângă această reducere a tarifului de transport, pe perioada vacanțelor, studenții români din străinătate vor beneficia și de o călătorie gratuită cu trenul (dus-întors). În prezent, studenții înmatriculați la facultățile din România beneficiază, indiferent de vârstă, de gratuitate la transportul cu trenul pe tot parcursul anului, scrie avocat.ro

Pentru a se putea aplica, propunerea legislativă trebuie să fie adoptată de Parlament și publicată în Monitorul Oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img