miercuri, 27 martie, 2024

Surpriza uriasa: Iordanescu isi incheie astazi contractul cu echipa nationala

Distribuie:

Publicat:

O veste neasteptata iese la lumina cu doar cateva ore inaintea meciului pe care echipa nationala a Romaniei il va disputa la Bolognia, impotriva Italiei, in direct pe Ziare.com.

Aceasta este ultima zi de contract pe care Anghel Iordanescu o are la echipa nationala, potrivit Dolce Sport. Incepand de miercuri, nationala nu va avea niciun selectioner in functie, dupa ce cele doua parti nu au prelungit contractul scadent marti.

Fostul fotbalist Iulian Miu spune ca problemele au aparut din cauza unor clauze pe care Iordanescu ar dori sa le aiba in noul contract.

“Poate nu s-au inteles. Daca ei se intelegeau, contractul era semnat. Mai sunt anumite detalii de pus la punct, anumite negocieri. Mai adauga o clauza, se mai negociaza”, a spus Miu la Dolce Sport.

Negocierile dintre Federatie si Anghel Iordanescu au inceput in urma cu mai bine de o luna, insa partile nu au ajuns la un acord.

Atat Federatia cat si Iordanescu si-au manifestat, insa, intentia de a semna un nou contract, astfel ca exista sanse mari ca “Generalul” sa prelungeasca intelegerea.

Totusi, sansele ca Iordanescu sa continue si dupa EURO 2016 la echipa nationala sunt minime, din informatiile existente in acest moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img