joi, 25 aprilie, 2024

Surprizele traite de cei prezenti la Neversea. Momentul incendiar al trupei Parazitii

Distribuie:

Publicat:

Peste 60.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului NEVERSEA care a adus pe scena principala trupe pop rock ca si Kadebostany si Ofenbach. Unul dintre cei mai asteptati Dj ai serii a fost belgianul Lost Frequencies care a oferit un show incredibil zecilor de mii de fani aflati in fata scenei principale a festivalului.

„De fiecare data cand stiu ca vin in Romania, am un sentiment de bine si ma simt ca si cum as veni acasa. Publicul de aici ma asteapta de fiecare data cu multa caldura si asta este incredibil”, a declarat Lost Frequencies.

Una din surprizele serii a fost aparitia lui Steve Aoki pe scena, alaturi de dj-ul Quintino. Artistul s-a simtit atat de bine sambata seara incat a acceptat propunerea lui Quintino de a urca alaturi de el pe scena pentru piesa Mayhem.

Si milionarul excentric italian, Gianluca Vacchi a urcat pe scena principala in ultima seara a festivalului. Un show plin de energie si culoare a oferit si Bassjackers.

Parazitii au facut un adevarat spectacol in ultima zi de festival. Printre piesele cantate s-a numarat si “Antimilitie”, melodia care a starnit revolta in randul sindicalistii din Politie. 

Matoma a fost artistul care a incheiat ultima seara a festivalului NEVERSEA. Artistul a ramas impresionat de rasaritul de la malul Marii Negre si de caldura cu care a fost primit la festivalul NEVERSEA.

Si scenele secundare au incheiat ultima seara cu artisti asteptati de fanii festivalului NEVERSEA, Tale of US, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist si multi altii. Un succes incredibil l-a avut scena Nostalgia.

Aici, nostalgicii au retrait in fiecare zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90. Toata zona din jurul scenei Nostalgia a fost decorata in stilul anilor 1990: casete, jocuri Mario, banci de clasa, telefoane vechi si multe alte lucruri care le-au adus aminte participantilor de anii de liceu si nu numai.

Traficul total in cele patru zile a fost de peste 240.000 de participanti. Fanii festivalului se pot deja inregistra pe neversea.com pentru editia de anul viitor a festivalului Neversea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img