miercuri, 24 aprilie, 2024

SURSE – Negocieri in PSD: 3 candidati pe scaunul lui Neacsu. Cine ar putea sa preia interimar Ilfov si Caras Severin

Distribuie:

Publicat:

Comitetul Executiv Național al PSD va discuta, luni, de la ora 14.00, în Parlament, despre situația organizațiilor județene din Ialomița, Ilfov și Caraș-Severin, rămase fără conducere în urma tensiunilor din partid, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, cea mai strânsă „luptă” se dă la PSD Ialomița, unde fostul președinte județean Marian Neacșu a fost exclus din partid. La vârful PSD se iau în calcul trei posibil interimari la Ialomița:

– Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomita

– Mihăiță Găină, deputat PSD

– Marian Pavel, senator PSD

La PSD Ilfov, unde conducerea județeană în frunte cu Gabriela Firea a fost dizolvată în CExN, cel mai vehiculat nume pentru a prelua interimatul este Gheorghe Bolintineanu, consilier județean și vicepreședinte PSD Ilfov, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

După demisia din partid a lui Ion Mocioalcă, PSD trebuie să stabilească un interimar la conducerea organizației județene Caraș-Severin. Deputatul PSD Luminița Jivan este cotată cu prima șansă să preia interimatul, dar în cursă se află și Ioan Crina, președintele executiv al PSD Caraș-Severin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img