sâmbătă, 27 aprilie, 2024

SUTE de procese deschise pentru impartirea banilor unui apropiat de-al lui Sorin Ovidiu Vintu

Distribuie:

Publicat:

La trei ani de la moartea lui Catalin Chelu, iubitele si mama acestuia au inceput nu mai putin de 400 de procese pentru impartirea banilor. Totul a pornit, se pare, de la faptul ca apropiatul lui SorinOvidiu Vantu a lasat in urma 10 copii care au dreptul la cate o parte din averea impresionanta a acestuia.

Dupa moartea lui Catalin Chelu, cele 5 femei cu care a avut relatii de-a lungul vietii, dar si mama afaceristului au deschis mai multe procese pentru a primi cate o parte din avere. Dupa ce concubinele acestuia facusera front comun contra mamei, ele au devenit dusmance, iar acum si-au intentat procese reciproc. Astfel, judecatorii trebuie sa dea solutii acum pentru 400 de dosare, scrie Cancan.ro.

Averea pentru care se lupta femeile este una impresionanta. Apropiatul de dupa revolutie al lui Sorin Ovidiu Vantu ar fi strans nu mai putin de un miliard de euro. Banii acestia ar urma sa se imparta la cei 10 copii pe care ii are, mai exact sase baieti si patru fete, din care 8 ii poarta numele.

Catalin Chelu a murit la sfarsitul anului 2014 in Iordania. Afaceristul avea grave probleme de sanatate. El a fost acuzat ca prelua fabrici pe care ulterior le falimenta lasand fara loc de munca sute de oameni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img