joi, 28 martie, 2024

Suveniruri romanesti si piese de port popular, ”La sezatoare”, in Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Iubesti simbolurile romanesti si articolele care vorbesc despre folclorul autohton? In Iulius Mall Iasi, „La Sezatoare”, gasesti obiecte inspirate din traditiile romanesti, sugestii perfecte pentru cadouri originale sau pentru un plus de personalitate pe care o poti oferi locuintei sau garderobei tale. 

Te invitam „La Sezatoare”, la etajul 1 al Iulius Mall Iasi, in proximitatea magazinului Meli Melo. Aici gasesti idei originale de daruri pentru prieteni si persoane dragi, inspirate din folclorul autohton, dar si articole decorative si accesorii pentru locuinta, toate cu motive traditionale. Obiecte de artizanat, vase din ceramica, tablouri, magneti, carti postale, cani rustice sau cu mesaje motivationale, suveniruri, articole realizate prin prelucrarea lemnului, decoratiuni tematice pentru ocazii diferite si multe alte piese inedite sunt propunerile pe care le poti descoperi daca mergi „La Sezatoare”, in Iulius Mall. 

Celor care vor sa includa in garderoba piese din costumul popular, „La Sezatoare” le ofera o selectie de articole vestimentare autentice sau inspirate din portul autohton. Propunerile sunt pentru toate varstele, inclusiv pentru cei mai mici iubitori ai traditiilor. 

Te asteptam „La Sezatoare”, in Iulius Mall, sa descoperi frumusetea folclorului romanesc!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img