joi, 25 aprilie, 2024

Tablete de ultima generatie pentru consilierii locali ai municipiului Husi

Distribuie:

Publicat:

Consilierii locali ai municipiului Husi vor primi zilele acestea tablete electronice care vor inlocui, cel putin teoretic, celebrele dosare printate pe hartie. Administratia edilului Ioan Ciupilan a achizitionat un numar de 18 tablete. Alesii locali vor primi tabletele si vor semna un proces verbal deoarece sunt bunuri aflate pe inventar.

Masura are ca scop reducerea consumului de hartie care este folosita pentru tiparirea dosarelor de sedinta astfel incat sa se reduca atat costurile dar si sa se protejeze natura. Primarul a adaugat ca este normal ca institutia sa renunte treptat la cantitatile” mari de hartie”. Tabletele sunt menite sa ii ajute pe consilierii locali sa „navigheze” mai repede prin proiectele de hotarari fara sa mai fie nevoiti sa rasfoiasca prin sutele de pagini printate in fiecare luna.

"Da, am achizitionat un numar de 18 tablete care vor fi inmanate consilierilor locali carora li se va intocmi un proces verbal. Masura are drept scop minimizarea consumului colosal de hartie folosit la intocmirea dosarelor de sedinta cat si maximizarea timpului in care alesii vor putea primi proiectele ce urmeaza sa fie dezbatute. “declara pentru bzv.ro, Ioan Ciupilan – primarul municipiului Husi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img