vineri, 29 martie, 2024

Tanără de 21 de ani, mamă a patru copii, ucisă de fostul concubin. Victima a ajuns în braţele agresorului la 13 ani, pentru a scăpa de abuzurile sexuale ale tatălui

Distribuie:

Publicat:

O tânără de 21 de ani, din judeţul Vaslui, mama a patru copii a fost ucisă marţi seara de fostul concubin, pe fondul geloziei. Femeia îl părăsise pe bărbatul cu care avea o relaţie de când avea 13 ani, tocmai din cauza violenţelor.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc în satul Unceşti din comuna Bogdăneşti, acasă la mama victimei. Martor la agresiune a fost unul dintre copii, în vârstă de patru ani.

Agresorul, Andrei Negruţ (28 de ani) ar fi aflat că tânăra care îl părăsise în urmă cu un an ar fi început o relaţie cu un alt bărbat din sat. Rudele femeii susţin că în ultima perioadă, Andrei Negruţ ar fi ameninţat-o în repetate rânduri că ”îi va lua gâtul” dacă va îndrăzni să îşi refacă viaţa cu vreun alt bărbat.

Marţi seara, bărbatul înarmat cu un cuţit a mers la Unceşti, acolo unde locuia victima, şi a atacat-o cu un cuţit, înjunghiind-o de mai multe ori.

Femeia nu a mai avut timp să reacţioneze, căzând secerată în faţa unuia dintre copii. Cadrele medicale de la Ambulanţă, ajunse la faţa locului, nu au mai putut să o salveze, declarând decesul victimei. Viaţa tinerei de 21 de ani, din comuna Bogdăneşti, pare de-a dreptul ireală. În copilărie, aceasta a fost victima abuzurilor sexuale ale tatălui. Pe când avea 13 ani, şi-a făcut curaj şi a povestit profesorilor de la şcoală de calvarul prin care trecea ea şi sora ei acasă.

Amândouă erau abuzate sexual de tată, încă de la vârste mici. Tatăl incestuos a fost arestat şi condamnat pentru viol la 16 ani şi 8 luni închisoare. Între timp, fata de 13 ani ”s-a măritat” cu un băiat din satul vecin, Andrei Negruţ, cel care aseara i-a devenit călău. Acesta i-a promis că va avea o viaţă mai bună şi o va ajuta să uite de coşmarul trăit în familia naturală. Deşi minoră, a trăit în concubinaj cu Andrei Negruţ, alături de care a făcut patru copii.

Visul că va avea o viaţă mai bună, s-a năruit rapid, după ce a constatat că bărbatul la care a fugit avea patima alcoolului şi o agresa în mod frecvent. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui l-au reţinut pe agresor pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor.
 

Sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img