marți, 19 martie, 2024

Tanăr roman, mort într-un cumplit accident, în Italia! Bogdan Laiu avea numai 27 de ani. “Intoarce-te înapoi, nu pleca încă de langă noi!”

Distribuie:

Publicat:

Încă o tragedie românească pe străzile din Italia. Bogdan Laiu, un tânăr care abia împlinise 27 de ani, a murit într-un cumplit accident, în Roma.

Bogdan Laiu era din Piatra Neamţ, dar trăia la Roma. Ieri dimineaţă, la ora 6.07, Bobu, cum îi spuneau prietenii, a sfârşit într-un tragic accident de maşină.

S-a întâmplat la intrarea în localitatea Ciampino, din Roma, potrivit rotalianul.com.

Vestea morţii băiatului a picat ca un trăsnet pentru familia şi prietenii lui Bogdan Laiu, atât pagina lui de Facebook, cât şi cea a iubitei acestuia, Simona, s-au umplut cu mesaje de condoleanţe.

"Asta era poza noastra preferata…Gurita mea!!!! Cum ai putut sa pleci asa din viata noastra. Obisnuiai sa imi iei mereu flori …Nu accept akm sa ti le aduc eu. Intoarce-te inapoi nu pleca inca de langa noi….Nu am reusit niciodata sa te inteleg sa iti stau alaturi …am incercat de atatea ori dar nu a mers niciodata si totusi cred ca daca nu renuntam acum erai aici langa mine.

Nu pot sa cred ca ce se intampla e adevarat ….cine o sa ma mai iubeasca pe mn vreodata mai mult ca tine. Cine o sa ma mai astepte sub casa …..cine …..intoarce-te nu pleca inca.M-ai ramai putin si totul va fi bine…Nu plecaaaa", a scris Simona pe Facebook.

Întâmplarea face că un prieten de-al lui Bogdan Laiu a trecut cu maşina pe lângă cea a tânărului de 27 de ani, la scurt timp de la producerea accidentului.

"Condoleanţe familiei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace … nu imi vine sa cred cand am trecut pe langa tine azi dimineata", a scris şi Ursu Constantino Sebastian, care a şi postat pe Facebook o fotografie de la locul tragediei.

"Drum bun prieten drag! Nu am cuvinte și nu cred nici acum ce ți s-a întâmplat!
Îmi amintesc ultima dată când ne-am văzut, zâmbăreț cum te știu de fel, te-am salutat ca de obicei de sus de la pupitru.

Așa a vrut Dumnezeu, să mergi sus printre îngeri! Te rog să ai grijă de noi de acolo, de sus, să ne călăuzești drumurile și să ne ferești de necazuri!", a scris un alt prieten.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img