vineri, 29 martie, 2024

Tanar cautat de autoritati, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente, un tanar cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare emis de autoritatile din Italia si Romania.

In data de 11 ianuarie, in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, pasager intr-un microbuz inmatriculat in R. Moldova, Igor C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 27 de ani.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele tanarului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, emis de autoritatile din Italia si Romania. Acesta avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii private, savarsite pe teritoriul Italiei.” delcara Irina MIRICA, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img