vineri, 19 aprilie, 2024

TANAR RETINUT DE POLITISTII BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

Politistii au reusit sa identifice si sa retina un tanar care a sustras un telefon mobil. Bunul a fost recuperat si inapoiat persoanei vatamate.  

In ziua de 02.02.2017 am fost sesizati de catre un barbat de 37 ani cu privire la faptul ca in timp ce se afla in sediul unei societati comerciale din Barlad (in calitate de gestionar), persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Politiei municipiului Barlad, iar in urma cercetarilor efectuate au reusit sa-l identifice si sa-l retina pe S. Sergiu, in varsta de 18 ani, din oras Murgeni. Acesta, dupa ce a sustras telefonul l-a valorificat la o casa de amanet, obtinand suma de 150 lei. Politistii au reusit sa recupereze telefonul (in valoare de 3600 lei) si sa-l inapoieze persoanei vatamate. 

Tanarul, cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, a fost retinut de catre politisti pe o perioada de 24 de ore iar astazi urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img