vineri, 26 aprilie, 2024

Tanara arestata dupa ce a incercat sa omoare bebelusul fratelui sau. Ce a pus in biberonul cu lapte al copilului. Femeia nu a avut nicio remuscare: “Mi s-a parut chiar amuzant”

Distribuie:

Publicat:

O tanara in varsta de 19 ani a fost arestata dupa ce a incercat sa ii omoare bebelusul fratelui sau. “Mi s-a parut amuzant si nu regret nimic”, le-a spus aceasta politistilor.

Suparata ca trebuie sa imparta locuinta cu iubita fratelelui sau si cu bebelusul acestora, o tanara in varsta de 19 ani a pus la cale un plan diabolic pentru a scapa de de fetita de numai 11 saptamani.

Aceasta a luat niste antiinflamatoare, a pisat 9 tablete, le-a pus in biberonul de lapte al copilului si a asteptat cu nereabdare ca micuta sa fie hranita.

“Am pus chestiile in biberonul de lapte din frigider. Mi s-a parut chiar amuzant si nu regret nimic”, i-a scris Miranda iubitului ei.

Mama Mirandei a vazut mesajele in telefonul fiicei sale si s-a dus imediat la frigider. Laptele isi schimbase culoarea, iar pe fundul biberonului se vedeau niste depuneri.

Femeia a chemat politia, iar fata de 19 ani a fost arestata. Potrivit raportului toxicologic, 9 pastile ar fi fost pisate si puse in lapte, iar cantitatea ar fi putut  omori cu usurinta chiar si un adult, scrie Journal Gazette.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img