vineri, 29 martie, 2024

Tanara din Deleni, comuna Hoceni, care a fost violata de propriul frate a ajuns la Socola

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Husi l-au trimis in judecata pe tanarul de 27 de ani din  satul Deleni, comuna Hoceni, acuzat ca si-a violat propria sora.

Grav este ca tanara de doar 15 ani, a suferit traume psihice severe, fapt pentru care a fost internata mai multe saptamani la Spitalul de Psihiatrie Socola Iasi. Mai mult decat trauma in sine, tulburarile tinerei vin din faptul ca propria-i familie a neglijat-o.

Totul a inceput pe 19 aprilie cand, fata, impreuna cu fratele si mama au mers la lucru cu ziua la un vecin, acolo unde tanarul a consumat bauturi alcoolice peste masura. Cu ceva timp mai tarziu, tanarul a mers la cosit iarba pe ses insotit de sora sa pentru a-l ajuta.

Potrivit rechizitoriului procurorilor : “Ajunsi pe şesul situat in extravilanul satului Deleni, la circa 1,5 km de sat, cei doi au coborat din caruta, moment in care inculpatul, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a intrebat-o pe sora lui: “Tu esti fata mare?”. Aceasta i-a raspuns mirata ca este fata mare, iar inculpatul, i-a raspuns: “Ia sa vad, tu iti bati joc de mine si de mama, ca nu mai esti!”, in acelasi timp a apucat-o cu mainile de bluza si i-a pus piedica, trantind-o la pamant. Vatamata a cazut pe iarba, iar inculpatul s-a asezat peste ea incepand sa traga de pantaloni pentru a o dezbraca. Vatamata a apucat cu mainile de bata pantalonilor si a inceput sa tipe la fratele ei pentru a o lasa in pace.”

Chinurile si incercarile fetei de a scapa de agresor au fost in zadar,si pe masura ce aceasta opunea rezistenta, violatorul se infuria si  o lovea pana cand ii dadea sangele. Desi la un moment dat tanara a reusit sa ascape din ghearele lui, acesta a prins-o si a batjocorit-o din nou.

Imediat dupa ce acesta a reusit sa o domine si sa duca la bun sfarsit agresiunea, ar fi trimis-o pe tanara la cismea sa se spele deoarece era plina de sange, in asa fel incat sa nu ridice suspiciuni. 

Cand au ajuns acasa, fata a mintit-o pe mama ei spunandu-i ca s-a lovit dupa ce a cazut din caruta.

Doua saptamani au trecut de la groaznica intamplare, cand copila a decis sa mearga cu lacrimi in ochi la preotul din sat sa-i spuna prin ce a trecut. Preotul se afla in timpul slujbei si nu putea sa o primeasca sa stea de vorba , moment in care tanara a iesit la fel, cu ochii in lacrimi din biserica unde s-a intalnit cu o profesoara de la scoala careia nu a mai rezistat si i-a povestit totul.
Cadrul didactic a sesizat autoritatile iar agresorul a fost arestat. Stupoarea vine din faptul ca acesta neaga cu vehementa ca si-ar fi batjocorit sora si spune ca a mers cu ea la cosit iarba pur si simplu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img