luni, 18 martie, 2024

Tanara isi cauta familia biologica din Vaslui! Are mare nevoie de ajutorul nostru!

Distribuie:

Publicat:

O tanara de 25 de ani, nascuta in Tulcea pe 17 iulie 1992 si adoptata trei ani mai tarziu in Danemarca, are nevoie de ajutorul nostru. Postarea a fost facuta pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children", iar internautii s-au unit in sprijinul fetei. Tonea Ionela isi cauta parintii biologici, ambii originari din Vaslui. Haideti sa o ajutam pe Ionela sa isi gaseasca familia!

"Am fost adoptata in Danemarca in 1995.

Numele meu romanesc era TONEA IONELA, nascuta pe 17 Iulie 1992 in TULCEA. Imi caut tatal biologic, TONEA ION, in varsta de 69 de ani, originar din Vulcani, Judetul Vaslui si mama biologica, DUDAU DORINA, in varsta de 68 de ani din Costesti, judetul Vaslui. Dintr-o prima relatie, mama a avut 14 copii, dintre care 7 erau casatoriti in momentul adoptiei mele.

Fratii mei vitregi au ramas in grija tatalui lor biologic, Catana Gheorghe, cu exceptia unei fete. Nu este clar, din docummentele adoptiei mele, daca aceasta fata a fost si ea adoptata sau a trait cu Dorina. 
Din relatia cu tatal meu, mama a avut alti doi copii, inclusiv eu. La scurt timp dupa nastere am fost dusa la orfelinatul BABADAG. De aici am fost ulterior adoptata de familia mea daneza minunata. Sper din suflet sa imi gasesc parintii biologici si toti fratii. Ar fi minunat sa stiu ce au nai facut in toti acesti ani si cum sunt cu totii. Va rog, dati SHARE postarii mele in intreaga Romanie si ajutati-ma sa-mi gasesc familia mea mare romaneasca!!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img