sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tanarul care si-a torturat iubita, in Ploiesti, a facut contestatie, pentru a fi eliberat din arest

Distribuie:

Publicat:

Tanarul care si-a torturat si umilit iubita, in Ploiesti, a facut contestatie la arestul preventiv, cerand sa fie eliberat. Robert Gabriel Berechet a fost acuzat de violarea vietii private si violenta in familie.

La trei zile dupa ce a fost arestat pentru 29 de zile pentru agresiunea teribila pe care a comis-o si a filmat-o, Robert Gabriel Berechet a vrut sa fie eliberat.

Vezi si: Culmea nesimtirii! Dati un leu pentru un puscarias? Relu Fenechiu si-a trecut averea pe apropiati si acum implora mila judecatorilor. Autoritatile dorm in papuci

Tanarul agresor ramane dupa gratii

Recursul facut de tanarul de 20 de ani din Ploiesti a fost insa respins de judecatori. El va ramane astfel in arest preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatiile de violarea vietii private si violenta in familie.

Robert Gabriel Berechet a provocat un val de indignare in urma aparitiei pe retelele de socializare a unor videouri in care isi batea si umilea iubita, o fata de 18 ani. Imaginile au fost filmate chiar de agresor. Tanara, originara din judetul Buzau, a fost grav ranita. Ea a reusit sa fuga intr-un moment in care individul s-a dus sa-si cumpere tigari de la magazin. Fata s-a dus la politie si, astfel, tanarul a fost prins si retinut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img