marți, 19 martie, 2024

Tanarul de 16 ani care si-a ucis iubita dupa ce a condus beat si fara permis, mesaj emotionant pe Facebook: “Iarta-ma iubirea mea, iarta-ma ca…”

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 16 ani, fiul unor magistrati din Craiova, a socat o tara intreaga, dupa ce s-a urcat la volan fara sa fi avut permis de conducere si sub influenta alcoolului, iar in urma accidentului produs, iubita lui, de 18 ani, a murit. 

La scurt timp dupa tragedia ce a facut inconjurul tarii, baiatul a facut public un mesaj, prin care ii cere iertare iubitei lui care si-a pierdut viata. 

”De ce Doamne? Inca ma gandesc la ziua in care ne-am cunoscut si cat de mult te-am iubit si te iubesc. Nici n-ai idee cat contai pentru mine si cate planuisem pentru viitor. Ma jur ca regret tot ce s-a intamplat si daca as avea ocazia sa dau timpul inapoi ne-as schimba locurile. Erai singura distragere si singurul motiv pentru care traiam. Nu te voi uita niciodata si ramai iubirea mea orice ar fi. Crede-ma ca singura chestie pe care mi-o doresc acum este sa te iau inca o singura data in brate si sa te strang enorm. Iarta-ma iubirea mea, iarta-ma ca nu am stiut sa te pretuiesc. Iarta-ma.”, a scris tanarul de 16 ani pe contul fetei de socializare, conform Cancan. 

In urma tragediei produsa pe Centura de Nord a orasului Craiova, alti doi adolescenti au ajuns in spital, unde au ramas internati. Trupul fetei va fi depus, joi, la o capela din Craiova, iar sambata va fi inmormantata. Andreea Denisa Olaru, 18 ani, era o eleva eminenta de clasa a XII-a, olimpica la informatica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img