miercuri, 24 aprilie, 2024

Targul Handmade de Martisor te asteapta in Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Daca esti pasionat de obiecte lucrate manual sau iti plac articolele unicat, Iulius Mall Iasi iti vine in intampinare cu un targ tematic. Pana pe 8 martie, Iulius Mall Iasi va gazdui o editie speciala a Targului Handmade. Expozantii vor fi prezenti la parterul mall-ului, propunand clientilor sugestii ispirate pentru martisoare si cadouri de Ziua Femeii. Simboluri ale primaverii realizate manual, prin tehnici inedite si sub cele mai variate forme, vor putea fi alese de cei dornici sa le ofere persoanelor dragi martisoare unicat. In plus, domnii care vor sa le impresioneze pe femei, de 8 martie, cu daruri speciale, care poarta amprenta originalitatii, pot opta pentru bijuteriile, decoratiunile, accesoriile si alte articole handmade, disponibile la targul din Iulius Mall. 

Nu sunt uitati nici cei mici! Parintii si bunicii pot cumpara pentru prichindei caciulite, botosei, vestute, bentite si alte articole crosetate sau impletite, in culori vii, care cu siguranta le vor aduce zambete. 

Targul handmade din Iulius Mall Iasi reprezinta un prilej pentru ca artistii handmade sa isi etaleze imaginatia si priceperea, iar clientii vor putea alege obiecte deosebite, la preturi potrivite pentru orice buzunar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img