marți, 19 martie, 2024

TARGUL PROIECTELOR COMUNITARE LA VASLUI

Distribuie:

Publicat:

 Joi, 30 martie 2017, Fundatia World Vision Romania in parteneriat cu Consiliul Judetean Vaslui si Prefectura Vaslui, va invita sa participati la Targul Proiectelor Comunitare, editia a III-a. Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri din Vaslui, intre orele 10.00 – 12.00. 
Ca si in editiile anterioare, acestia doresc sa recunoasca  si sa premieze  implicarea, parteneriatele eficiente si voluntariatul, puse in slujba progresului si a transformarii comunitatilor rurale din judetul Vaslui, pentru bunastarea copiilor din mediul rural. Astfel, actiunea  va intruni participarea reprezentantilor autoritatilor publice locale si judetene din jud. Vaslui, a membrilor activi din comunitatile partenere din programele de dezvoltare comunitara WVR din judetul Vaslui (directori scoala, cadre didactice, asistenti sociali, medici, mediatori sanitari, preoti, politisti), a reprezentantilor World Vision Romania si, nu in ultimul rand, a copiilor si tinerilor. 
La aceasta manifestare sunt asteptati sa participe peste 150 de beneficiari si parteneri din proiectele de educatie, protectia si participarea copilului, dezvoltare economica si dezvoltare spirituala desfasurate de WVR in judetul Vaslui. Mentionam ca in anul 2017, cu sprijinul partenerilor si autoritatilor locale, am imbunatatit viata a peste 5.500 de copii si tineri si a celor 300 de familii de agricultori si fermieri, valoarea totala a interventiei directe fiind de peste 500.000 de dolari. 
Cele mai bune proiecte comunitare finantate de WVR si coordonate si implementate de parteneri din cele 13 comune partenere (Osesti, Rebricea, Pungesti, Vulturesti, Rafaila, Todiresti, Dumesti, Laza, Ivanesti, Poienesti, Balteni, Zapodeni, Delesti) si din orasul Negresti vor primi distinctii si premii. 
La final, participantii vor fi invitati sa viziteze standurile special amenajate ale asociatiilor de fermieri si mestesugari, create tot in cadrul unor proiecte comunitare de succes. 
„ Va asteptam cu mult interes sa participati la acest eveniment anual, prin care dorim sa promovam si sa vorbim despre lucrurile cu adevarat frumoase care se intampla si in comunitatile vasluiene” ne-a declarat Magdalena Camanaru, Manager Zonal – Biroul Zonal Iasi&Vaslui, Fundatia World Vision Romania. 
       

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img