marți, 19 martie, 2024

Tariceanu: Amenintarile nu vor schimba majoritatea si Guvernul. Poate sa vina si mama DNA-ului

Distribuie:

Publicat:

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a spus ca dosarele instrumentate unor ministri din cabinetul Tudose reprezinta o tentativa de abatere a atentiei de la problemele din DNA si de decredibilizare a coalitiei, insa nu se va reusi acest lucru intrucat majoritatea guvernamentala este solida.

Calin Popescu-Tariceanu a amintit ca inceperea urmarii penale impotriva vicepremierului Sevil Shhaideh survine in plin scandal legat de activitatea procurorului Negulescu si de controlul Inspectiei Judiciare la CSM.

”Aceste lucruri au dus la o strategie de contraatac din partea DNA dupa tiparul pe care il stim si pe care doamna Kovesi, in celebra inregistrare de la sedinta DNA, a dezvaluit-o mai demult: «gasim cativa ministri, facem cereri de urmarire penala impotriva lor si distragem atentia, facem o frumoasa diversiune in asa fel incat lumea sa nu se mai preocupe de problemele din DNA». N-am nicio indoiala ca asta este strategie pentru ca este a nu stiu cata oara cand se intampla ca ministri sa fie anchetati pentru fapte petrecute cu ani de zile in urma”, a declarat Tariceanu, vineri, la Romania TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img