vineri, 19 aprilie, 2024

Tariceanu il regreta pe Dragnea: ‘Avea experienta si fler. Poate ar fi judecat altfel’

Distribuie:

Publicat:

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că Liviu Dragnea are o experiență politică mult mai mare decât a actualului președinte PSD, Viorica Dăncilă. Liderul ALDE a mai spus că este posibil ca Liviu Dragnea să fi judecat altfel soarta coaliției PSD-ALDE.

Întrebat cum crede că ar fi decurs guvernarea PSD-ALDE dacă Liviu Dragnea ar fi rămas președinte PSD, Călin Popescu-Tăriceanu a răspuns: " Si eu mi-am pus întrebarea aceasta. Despre Liviu Dragnea se pot spune multe, dar faptul că avea experiența politică și fler politic nu poate fi contestat. Avea experiență politică mult mai mare decât a doamnei Dăncilă și poate ar fi judecat altfel”.

Acesta a mai precizat că exista o înțelegere cu Liviu Dragnea pentru un candidat unic la prezidențiale.

"Exista o ințelegere între cele două partide, cea a unui candidat unic, cel mai bine cotat în sondaje. Un scor slab la alegerile prezidențiale nu ar fi ajutat ALDE", a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

ALDE a părăsit, la sfârșitul lunii august, coaliția de guvernare cu PSD. ALDE a decis susținerea candidaturii Mircea Diaconu, alături de Pro România, după ce Călin Popescu-Tăriceanu anunțase că renunță la candidatura sa la alegerile prezidențiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img