vineri, 19 aprilie, 2024

Tarom introduce o nouă cursă aeriană din Timișoara către Chișinău

Distribuie:

Publicat:

Compania Tarom introduce, de luni, o nouă cursă aeriană de pe aeroportul din Timișoara către Chișinău, aceasta fiind a opta capitală operată de pe aeroportul timișorean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Aeroportul din Timișoara, cursele vor fi operate cu o aeronavă de tip ATR, de 3 ori pe săptămână și vor decola din Timișoara în fiecare luni, joi și sâmbătă, începând cu 17 septembrie.

”Ne bucurăm să adăugăm pe lista destinațiilor disponibile din Timișoara a 8-a capitală și anume, Chișinău. Aeroportul Timișoara are o foarte bună colaborare cu compania națională Tarom, deoarece aceasta efectuează neîntrerupt zboruri de la Timișoara chiar de la înființarea sa, în urmă cu 64 de ani. Ne dorim ca această nouă cursă să fie una de succes și să se bucure de mulți pasageri, studenți, oameni de afaceri, turiști, care să circule între cele două orașe, astfel încât să se unească regiunea Banatului și a Crișanei cu Republica Moldova”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Din această vară, compania Tarom a introdus de la Timișoara și cursa către Stuttgart (din luna iulie) și către Paris Charles de Gaulle (din luna august).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img