vineri, 29 martie, 2024

Tataee de la B.U.G. Mafia a parasit definitiv Romania

Distribuie:

Publicat:

La varsta de 41 de ani, Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele sau real Vlad Irima, a luat decizia de a parasi Romania. Rapperul roman, impreuna cu sotia lui, Mona, si cei trei copii ai lor s-au mutat, asadar, pe taram iberic.

Tataee de la B.U.G. Mafia a ales sa traiasca de-acum inainte in Barcelona. A afiormat ca va mai veni in Romania numai in vizita.

„Inca mi se pare ireal ca sotia, eu si armata noastra de trei copii ne mutam la Barcelona. O calatorie doar dus! Visele devin realitate. Munceste ca un superstar in tara ta natala, traieste ca un tip privat intr-o tara mai calda. O sa iau in considerare acceptarea unui premiu pentru intreaga cariera in prima zi dupa ce am murit, poate voi realiza cel mai epic ***** in ultima zi din viata mea”, a postat Tataee de la B.U.G. Mafia pe retelele de socializare.

Vlad Irimia, cunoscut in special ca Tataee, este un rapper si producator muzical roman. El este unul din fondatorii formatiei B.U.G. Mafia. Adesea el este considerat a fi unul din pionerii versiunii de gangsta rap romanesc, un stil de muzica apropiat versiunii originale americane, dar care mai include progresie de acorduri derivata din funk, jazz sau mai nou, din muzica electronica, scrie realitatea.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img