joi, 18 aprilie, 2024

Tatal unui baietel donator de organe: Am vrut sa ramana pe pamant o parte din el

Distribuie:

Publicat:

Un accident stupid de masina i-a rapit singurul fiu. Un copil a primit un rinichi ce il scuteste de chinul dializei, doua paciente por spera la o viata normala dupa ce au primit celalalt rinichi si ficatul micutului, iar alti doi adulti vor privi cu ajutorul corneelor baiatului.

”Am vrut sa ramana pe pamant o parte din el”, explica decizia tatal unui baietel decedat, care a acceptat sa-i doneze organele pentru a salva vietile a cinci oameni.

Paul Magurianu a plecat din lumea aceasta in urma unui accident auto, avea sapte ani. A traversat strada in fuga, bucuros ca isi vazuse un prieten pe trotuarul celalalt, si nu a fost atent la masini.

”Cred ca Dumnezeu l-a iubit mai mult ca mine. De Mihail si Gavril mi l-a luat. S-a nascut la o zi mare, s-a dus la o zi mare si a daruit o viata celor care aveau nevoie. Tati, eu sunt un erou, super erou. Deci la varsta de cinci ani el asa imi spunea”, spune tatal baiatului donator de organe

”E greu sa iti pierzi copilul, dar e o bucurie sa dai viata altui copil”, spun parintii lui Paul, care asteapta sa ii cunoasca pe cei care traiesc cu ajutorul lui Paul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img