marți, 19 martie, 2024

Te vor trece fiorii! Ultimele mesaje lasate sotului, de dansatoarea Diana Jivan. Tanara a murit dupa ce a lesinat pe scena

Distribuie:

Publicat:

Moartea tinerei dansatoare care s-a prabusit pe scena, chiar in timpul dansului cu sotul ei, a lasat in urma un mare gol. Diana Jivan a fost iubita de cei din jur si ea, la randul ei, iubea mult. Dovada cea mai buna sunt mesajele pe care i le lasa sotului ei, Andrei.

In urma autopsiei, s-a aflat ca Diana suferea de mai multe boli, insa inima, care a cedat, a fost cea care i-a adus, intr-un final, moartea.

Rapus de durere, sotul dansatoarei ne-a oferit imagini cu ultimele mesaje pe care tanara le-a lasat, inainte de ziua fatidica. Doua dintre ele, scrise chiar cu cateva ore inainte de a se prabusi pe scena.

Potrivit certificatului de deces, moartea Dianei a fost un cumul de factori si de cauze. In document, se vorbeste despre „insuficienta cardio-respiratorie acuta de tip periferic”, despre un „edem pulmonar acut hemoragic”, despre o „cardiomiopatie dilatativa”, dar si despre alte cauze.

Va reamintim ca Diana, o tanara dansatoare in varsta de 33 de ani, a dansat la Balul Bobocilor unui liceu din Sebis, alaturi de sotul sau. Diana a murit dupa ce a lesinat pe scena, chiar in timpul concertului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img