vineri, 29 martie, 2024

Teatru in cazul presupusului violator si creator de moda barladean. Spiridon este din nou in arest la domiciliu

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Fiul afaceristului barladean,spune ca este victima unei inselaciuni si nicidecum autorul violului.
Argumentul invocat de avocatul inculpatului este acela ca minora nu i-a informat cu privire la faptul ca era sub tutela Protectiei Copilului in momentul in care “printr-un complot al avocatilor ambelor parti, a fost semnat un acord de mediere care a fost lovit de nulitate.”

Acordul de mediere a fost semnat cu cateva ore inainte sa expire mandatul de retinere pentru 24 de ore emis pe numele tanarului. In urma complotului mentionat mai sus, familia inculpatului a oferit in schimbul iertarii suma de 10.000 de euro, 5.000 de lei si un autoturism marca Peugeot 206. Victima a mai primit si o alta oferta imediat dupa invalidarea acordului de mediere, familia inculpatului fiind dispusa sa plateasca oricat.

Tanara abuzata isi doreste ca justitia sa fie nemiloasa cu violatorul si ca acesta sa primeasca o pedeapsa pe masura faptelor.

Andrei Spiridon mai este acuzat si de o alta tanara care a scapat din mainile lui ca prin urechile acului dar chiar si asa a fost batjocorita, scuipata si lovita.

Pentru fapta comisa, Andrei Spiridon se afla inca din data de 13 ianuarie in arest la domiciliu .

Reamintim faptul ca minora in varsta de 17 ani premiata de Ministerul Educatiei cu “Meritul Olimpic” a iesit sa se distreze intr-un club impreuna cu colegii sai. In acea seara, violatorul s-a oferit sa o conduca acasa cu masina unde de altfel s-a consumat si violul.

Presupusul violator si in acelasi timp, celebrul creator de moda din Barlad, Andrei-Silvian Spiridon, primeste o palma dura din partea magistratilor din cadrul Judecatoriei Barlad. Acestia, care in urma cu o luna de zile considerau ca cetateanul Spiridon in varsta de 29 de ani poate fi cercetat in stare de libertate, s-au razgandit si au dispus din nou, prelungirea arestului la domiciliu.

Barladeanul este acuzat ca a violat o eleva olimpica de doar 17 de ani. Luni, 8 februarie, magistratii barladeni au hotarat ca Andrei-Silvian Spiridon trebuie sa fie arestat la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad. In baza art. 222 alin. (2) si (7) C. proc. pen., prelungeste masura arestului la domiciliu, dispusa fata de inculpatul pe o durata de 30 zile, de la 12 februarie 2016 la 12 martie 2016, inclusiv.”, se arata in solutia magistratilor.

Arestul va fi facut intr-o vila, iar Andrei Spiridon va avea si un program de parasire a spatiului. Potrivit programului stabilit de judecatorii barladeni, Spiridon putea sa iasa din casa de luni pana joi, in intervalul orar 12-16.30. Cateva zile mai tarziu, Tribunalul Vaslui a respins ca nefondat acest program.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img