marți, 19 martie, 2024

Teatru in sala de judecata. Actorul este fostul primar al Capitalei

Distribuie:

Publicat:

A fost panică la Tribunalul Bucureşti, joi dimineaţa, din cauza lui Sorin Oprescu. Primarului suspendat al Capitalei i s-a făcut rău în sala de judecată, fiind necesară intervenţia de urgenţă a medicilor. După ce medicii i-au acordat primul ajutor şi s-au asigurat că Oprescu şi-a revenit, procesul a fost reluat.scrie stiripesurse.to

Tribunalul Bucureşti judecă, joi, cererea formulată de primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură mai uşoară.

Oprescu se află în arest preventiv de la începutul acestei luni. El este acuzat de procurorii anticorupţie de luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi Sorin Oprescu, a înfiinţat în administraţia locală din municipiul Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img