vineri, 29 martie, 2024

Temperaturi de vara in acest week-end. Prognoza meteo pentru 21-22 aprilie

Distribuie:

Publicat:

Vremea din weekendul 21 – 22 aprilie aduce temperaturi mari in toata Romania. Prognoza meteo ANM anunta vreme de vara, dupa o perioada de instabilitate termica.

In weekend vremea se va incalzi usor in aproape toate regiunile tarii, urmand sa devina din nou deosebit calda pentru ultima decada a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor oscila intre 17 si 20 de grade Celsius in nordul Transilvaniei si al Moldovei si 24-26 de grade in Oltenia. Concomitent cu cresterea temperaturilor, si cerul se va degaja de nori in aproape toata tara, un vast anticiclon urmand sa se dezvolte deasupra sudului Europei. Doar la munte cu totul izolat vor mai fi posibile unele averse slabe de ploaie. Cerul senin va avea insa un impact puternic asupra temperaturilor din cursul noptilor, astfel incat mai ales pe parcursul diminetii de sambata racirea radiativa nocturna va fi intensa: minimele termice se vor apropia de pragul inghetului in depresiunile din estul Transilvaniei si se va putea forma bruma. 

Cum va fi vremea in weekendul 21 – 22 aprilie in Bucuresti
Locuitorii Capitalei se bucura de vreme cu temperaturi ca de vara, numai bune de petrecut in natura. Norii se risipesc, nu sunt sanse de ploaie, iar temperaturile ajung la valori maxime de 26 de grade Celsius duminica.

Cum va fi vremea in weekendul 21 – 22 aprilie la munte
Vremea va fi perfecta pentru un sfarsit de saptamana la munte. Vor fi temperaturi maxime de pana la  22˚C duminica, iar sansele de ploaie sunt minime.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img