vineri, 29 martie, 2024

Teo Trandafir, adevarul despre divortul de primul ei sot! „Eu apucasem sa ma lansez, a avut onoarea si decenta”

Distribuie:

Publicat:

Teo Trandafir a spus adevarul despre divortul dintre ea si Alexandru Trandafir, primul ei sot.

Teo Trandafir este una dintre cele mai indragite prezentatoare de televiziune de la noi. Desi toata lumea o cunoaset de la televizor si o admira, vedeta este destul de discreta cand vine vorba despre relatiile ei amoroase. Asa ca nu multe persoane stiu despre primul ei sot, Alexandru Trandfir, barbatul cu care a fost casatorita timp de sase ani.

Teo Trandafir si primul ei sot s-au casatorit in 1990 si au divortat in 1996. Vedeta a renuntat la numele de fata, Uta, si a preluat numele sotului, pastrandu-l pana in ziua de azi.

Teo Trandafir, despre divortul de primul ei sot

Desi mariajul lor a luat sfarsit, vedeta nu a vorbit urat despre primul ei sot. Mai mult, ea a avut cuvinte de lauda la adresA lui si a spus care a fost motivul despartirii.

„Era un om exceptional, bine, este si in continuare exceptional doar ca formatia lui este una precisa ca zona, la vremea respectiva el cadru militar, eu smulsa in 10 directii, o apucata in incercarea de a-mi mentine echilibrul intr-o lume in care nu e nici mila si nici repere, nu avea cum sa functioneze, chiar daca atractia, fascinatia tocmai de aici venea, din faptul ca aveam senzatia ca ne completam.

Asa cum se intampla in viata, lucrurile care te determina sa faci niste alegeri, se transforma in unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact in momentul in care libertatea mea si felul de a sintetiza iute s-a transformat intr-un defect. Si am zis gata, ca oamenii civilizati, nu ne-am deranjat intre noi, eu apucasem sa ma lansez, a avut onoarea si decenta de a ma lasa sa ii port numele.

Copilul meu poarta acelasi nume ceea ce mi se pare o dovada de respect, asta pentru ca vibratia numelui este cea care iti defineste existenta. Eu nu stiu sa ma cheme altfel. Pe mine inainte ma chema ca pe tata, Uta. Acum la 49 de ani, maine, poimaine nu mai tin minte numele de atunci pentru ca nu il mai port demult”, povestea Teo Trandafir in urma cu cativa ani, pentru Ciao.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img