vineri, 29 martie, 2024

Teo Trandafir, chemata la scoala in care invata fiica ei adoptata: “Tragedie…”. Ce s-a intamplat dupa ce a ajuns acolo

Distribuie:

Publicat:

Teo Trandafir a inceput ziua cu emotii puternice. Si asta dupa ce prezentatoarea TV a fost nevoita sa mearga la scoala in care invata Maia, fata pe care ea a adoptat-o. In urma cu putin timp, vedeta a impartasit fanilor exprerienta traita. "Ti-ai adus adus aminte de tinerete, va pup dulce" e unul dintre mesajele pe care Teo Trandafir l-a primit.

Cu cateva ore inainte de emisiunea pe care o prezinta la Kanal D, Teo a mers la fiica ei la scoala. Nu, din fericire, nu a fost chemata pentru ca s-ar fi petrecut vreo experienta neplacuta. Dimpotriva: vedeta a participat la o demonstratie de balet la care a facut spectacol si Maia.

Dupa ce s-a bucurat de momentele traite, Teo a facut publica o poza de colectie in care apare cu fata sa adoptata, dar si un mesaj in care a amintit ca, in urma cu ani buni, parintii erau chemati la scoala atunci cand odraslele lor faceau vreo prostie.

"Azi, m-am dus la scoala Maiei. Pe vremea mea, daca parintii erau chemati la scoala, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!", a scris de vedeta dupa vizita in

"Este o binecuvantare sa va aveti una pe cealalta", "Felicitari! Vadoresc implinirea dorintelor", "Minune de copil! N-ai cum… efectiv, n-ai cum sa nu te mandresti cu un asemenea suflet cald si minte sclipitoare. Toate aparitiile ei sunt incantatoare sufletului meu. Draga Teo, esti o femeie spectacol si ii oferi Maiei spectacolul vietii… colorat in mii de culori. Imi sunteti dragi de nu mai pot! Va iubesc!" sunt trei dintre mesajele lasate de prietenii virtuali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img