miercuri, 24 aprilie, 2024

Teo Trandafir si-a anuntat mama si fiica ca au aparut stiri care anuntau decesul ei. “M-am trezit ca am pierdut lupta cu pancreatita si sunt la Bellu. Ma ingroapa marti! Pai, de unde stii tu ca nu pica mama lata?!”

Distribuie:

Publicat:

Totul a pornit dupa ce un site oarecare a anuntat cu durere si regret decesul prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir. Din fericire, vedeta de la Kanal D se simtea foarte bine, nu se afla in pericol, iar starea sa de sanatate era excelenta, stirea neasteptata fiind fabricata pentru a se creste traficul site-ului care o inventase si o publica.

Pe scurt, stirea anunta ca Teo Trandafir a decedat la Spitalul Elias din Bucuresti si ca trupul sau va fi depus la Cimitirul Bellu.

Dar asta nu este tot, pentru ca la scurt timp, stirea aiuritoare a inceput sa fie preluata si de alte alte site-uri si distribuita masiv pe retelele de socializare.

Astfel, dupa a citit cu ochii sai informatia care ii anunta decesul, Teo Trandafir a fost asaltata de zeci de apeluri telefonice de la prieteni, rude indepartate, amici, apropiati si admiratori de-ai sai, toti dorind sa verifice daca i s-a intamplat ceva. Unii dintre acestia plangeau in hohote, iar vedeta tv a trebuit sa ii linisteasca.

Acesta a fost momentul in care Teo Trandafir a realizat cat rau poate face o stire de acest fel, iar oamenii din echipa sa au inceput sa faca eforturi pentru a stopa propagarea sa in online.

“Martea trecuta m-am trezit moarta! Niste prieteni imi trimiteau print-screen-uri. Am zis ca nu, nu, nu si sa nu fac nimic ca e o greseala. In realitate, cred ca cei care au facut-o au facut-o ca sa castige like-uri, click-uri", a spus Teo Trandafir.

 
“Astazi, m-am trezit ca am pierdut lupta cu pancreatita si sunt la Bellu. Daca ma cautati, sa stiti ca sunt la Bellu. (…) Dar presupunem ca, asa cum te-au sunat pe tine zeci de oameni, isterici, o suna pe mama ta si incep sa planga: ”Aoleu, ce s-a intamplat cu Teo?” Pai, de unde stii tu ca nu pica mama lata?! Cum iti bati tu joc de vietile unor oameni, ale prietenilor, ale parintilor?!!!

Noroc ca mama are treaba si nu are timp de stiri(…) Am o matusa de 90 de ani care este sanatoasa, se uita pe colo, pe colo. O gasesc moarta, cine plateste pentru lucrurile astea? Porcaria asta trebuie sa inceteze!”, a spus Teo Trandafir.

Ca sa para cat mai veridic, materialul respectiv raspundea la toate intrebarile jurnalistice: cine, ce, unde, cand cum, astfel incat lui Teo i-a fost dat sa citeasca pe site in ce zi va fi inmormantata

“Nu-ti spun ca in timp ce eu eram la televizor ( n.r.: in emisiunea Teo Show de la Kanal D) am ajuns la Bellu dupa ce am murit la Elias. Si acum, dupa cate am inteles, ma ingroapa marti. Serioooos, maine e marti! (…) Maiei i-am spus de saptamana trecuta, de cand a aparut stirea. Plus ca intre timp eu am fost plecata si la Cluj, moarta asa…Am fost la Cluj, m-am intors de la Cluj, si ce sa vezi: eram mai moarta decat saptamana trecuta", a explicat Teo situatia absurda.

Teo Trandafir si-a anuntat mama si fiica ca au aparut stiri care anunta moartea ei. Oamenii din echipa sa vor sa stopeze propagarea stirii
"Am o echipa care munceste ca sa opreasca stirea asta. Am inteles ca ziare serioase, oameni cu caciula pe cap, au luat stirea de buna si au publicat-o. Si stai! Pentru ca ma suna toata lumea pe telefon, nu pot sa le raspund tuturor care ma suna si deci: nu mi-ai raspuns, inseamna ca ai murit! (…) Mi-ati facut un pic de rau celor care ma iubesc si probabil un pic de bine ca toata lumea se intereseaza acum daca mai traieste Doamna Teo", a declarat Teo Trandafir pentru WOWbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img