joi, 28 martie, 2024

TERIFIANT! Filmul unei tragedii evitate la milimetru! Un sofer in prag de coma alcolica face prapad pe o strada din Iasi – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Reporterii BZI au intrat in posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere care au suprins momentele accidentului din Metalurgie de vineri. Dupa cum se poate vedea pe filmare, una dintre victimele colaterale implicate in incident a reusit ca prin minune sa scape cu viata. Soferul vinovat era aproape de coma alcoolica.

Soferul unui Renault, aflat parcat pe trotuar, a venit la masina ca sa vada daca poate scoate autoturismul cu spatele in strada. Acesta se pregatea sa urce, iar intr-o clipita a reusit sa vada o Dacia Logancare se apropia cu viteza de trotuar. Intr-o reactie de moment a reusit sa fuga suficient de mult cat sa-si salveze viata dintr-un impact ce l-ar fi putut face zob. Autoturismul Dacia a s-a izbit puternic in partea din spate a Renaultului, proiectandu-l intr-un stalp de iluminat, iar tanarul a fost si el propulsat cativa metri pe trotuar, insa a reusit sa supravietuiasca.

Reamintim ca un accident rutier a avut loc pe strada Vasile Lupu din municipiul Iasi. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului, a rezultat faptul ca Sorel Sorin Matra, un barbat de 54 ani, din municipiul Iasi, în timp ce ar fi condus un autoturism Dacia Logan pe strada Vasile Lupu, din municipiul Iasi, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi rupt doi pomi aflati pe spatiul verde apoi, ar fi intrat în coliziune cu un auto si ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitara.

În urma evenimentului rutier, a rezultat ranirea grava a unui barbat aflat lânga primul auto acrosat si ranirea usoara a unui pasager din respectivul auto. În urma testarii alcoolscopice a conducatorului auto, rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea prelevarii mostrelor biologice de sânge, dar acesta a refuzat recoltarea.

În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. În baza probatoriului administrat în cauza, la data de 9 februarie 2018, barbatul a fost retinut de politisti pe baza de ordonanta de retinere, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iasi.

La data de 10 februarie 2018, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi, care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru o perioada de 60 zile. Cercetarile continua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img