marți, 19 martie, 2024

Testamentul Ionelei Prodan! Cine ii mosteneste intreaga avere cantaretei de muzica populara

Distribuie:

Publicat:

Ionela Prodan a murit, dar inainte de trecerea in nefiinta, indragita artsita de muzica populara si-a facut testament si si-a impartit averea.

Ionela Prodan a murit, iar vestea trista a fost facuta publica de fiica sa, Anamaria Prodan. Vedeta i-a fost aproape mamei sale pana in ultima clipa, dar in aceste momente Anamaria Prodan este ingenuncheata de durere, fiind singura si disperata. Sora ei a plecat din Romania, in SUA, crezand ca mama sa se va face bine, iar sotul vedetei, Laurentiu Reghecampf are meci de Campions League in Quatar si nu ii este aproape in cea mai grea zi din viata sa.

Ionela Prodan a murit. Cu putin timp inainte de a muri, Ionela Prodan s-a gandit cum sa imparta intreaga sa avere, astfel incat fetele ei sa nu se certe la un moment dat. Ionela Prodan a decis sa imparta totul pe jumatate, iar regretata artista de muzica populara nu si-a uitat nici nepotii, trei din partea Anei si unul din partea Ancai.

Ionela Prodan le-a pus in conturi celor patru nepoti suma de 30.000 de euro la fiecare.Cand va implini varsta de 18 ani, fiecare nepot al Ionelei Prodan va avea acces la banii de la bunica lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img