vineri, 29 martie, 2024

Thriller in Italia! Barcelona, OUT din Champions League dupa ce a avut 4-1 in meciul tur! City, distrusa de Liverpool si la retur

Distribuie:

Publicat:

Cand toata lumea se astepta, mai degraba, la o revenire a lui Manchester City in meciul cu Liverpool, AS Roma a facut un meci magnific pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 3-0, si a produs surpriza sferturilor de finala din Liga Campionilor! 

Invinsa in tur cu 4-1, AS ROMA a revenit la retur si s-a impus neasteptat cu 3-0 in fata catalanilor, mari favoriti la castigarea Champions League. Dzeko a deschis scorul dupa doar 6 minute. A preluat in careu de langa Umtiti si a reluat cu in poarta cu varful degetelor.

In minutul 58 gluma s-a ingrosat. Pique l-a tras de mana pe Dzeko, acesta a cazut in careu, iar De Rossi a transformat excelent un penalty. Dominata copios, Barcelona a primit si al treilea gol. Manolas a inscris cu capul, de la coltul scurt, golul care o califica nesperat pe Roma.

Manchester City a pierdut si meciul retur cu Liverpool, scor 1-2. Invinsa de United in campionat, City a inceput tare si a marcat dupa doar doua minute. Jesus a reluat in poarta o pasa a lui Sterling. City a mai avut cateva ocazii, ba chiar si un gol anulat eronat. Dupa pauza Liverpool a marcat prin Salah (56) si Firmino (77) si a stabilit scorul final, 5-1 la general.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img