joi, 25 aprilie, 2024

Ti se rupe sufletul! Sta intr-un bordei si in fiecare noapte tremura de frica. La banutii acestei batrane din Iasi s-au abonat hotii din Iasi! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O batrana din Iasi a fost "vizitata" de mai multe ori de hoti • Ultima data femeia a fost batuta cu bestialitate si obligata sa spuna unde tine banii • Pana acum nu a mai mers la politie si a stat in fiecare noapte cu sufletul la gura, crezand ca totul se va repeta

O batranica din comuna Victoria a trecut prin momente grele. Zilele trecute doi talhari au intrat peste ea in casa si au batut-o cu bestialitate, crezand ca vor reusi sa-i fure o suma importanta de bani.

Sevastia Perianu in varsta de 93 de ani a ajuns la spital cu o mana rupta si mai multe leziuni. Ea a povestit cum doi barbati cu lanterne in maini au intrat peste ea si au inceput sa rastoarne totul.

"Au intrat doi barbati peste mine. Mi-au cerut banii si au inceput sa ma loveasca. Le-am spus ca nu am bani, nu s-au oprit. M-au lovit in cap, m-au strans de gat, mi-au rupt mana… am crezut ca mor", a spus femeia.

In dimineata zilei de 6 ianuarie, fiul acesteia a gasit-o cazuta in bordei. "Am venit dimineata la ea sa vad ce face. Am vazut usa deschisa si atunci mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva. Era pe jos, mi-a spus ca au intrat hotii peste ea", a spus fiul femeii.

Nu este prima data

Batrana a spus ca hotii au intrat in casa ei de mai multe ori. "Au mai intrat in casa. Au furat vin si o plapuma, dar nu am zis nimic", a povestit plangand Sevastia. Si fiul batranei a spus ca hotii au mai intrat in casa femeii, dar nu a mers la politie, crezand ca va face singur dreptate. "Au mai intrat in casa, dar nu am mers la politie. Am crezut ca ii voi gasi eu si pe urma…", a spus barbatul.

Oamenii legii au doi suspecti, insa acestia nu au fost retinuti inca. Batrana avea intr-adevar bani in casa, insa talharii nu i-au gasit. "Aveam bani stransi, tot i-am pastrat din pensie. Nu i-au gasit. Doar 600 de lei au gasit, aveam bani pentru lemne", a povestit batrana.

In casa femeii vecinii si familia au gasit aproape 20.000 de lei. Toti banii i-au fost luati din casa si pusi la loc sigur pentru ca hotii sa nu mai aiba vreun motiv sa-i sparga casa.

Femeia, ajunsa la o varsta onorabila, este acum in stare grava. Corpul ii este plin de vanatai si abia se mai misca dintr-un loc in altul. Acum fiul acesteia si o vecina trebuie sa aiba grija de ea. Nu-si poate face singura mancare si nici curat, asa cum facea pana cand doi inconstienti minori s-au hotarat sa-i tulbure batranetea.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img