vineri, 26 aprilie, 2024

„ TICHIA DE MĂRGĂRITAR” PUSA PE GRĂDINA PUBLICA BARLADEANA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

  Ca si cum toate lucrurile erau finalizate in Barlad ( străzi asfaltate si canalizate, trotuare ca -n palma , orașul care strălucește de curatenie) si singurul lucru imperios necesar era reamenajarea Grădinii Publice.   

Edilul barladean, Dumitru Boros, a trecut la următorul pas după dezbaterea publica inițiata de acesta. A scos la licitație pe SEAP „ dorința municipalității”, distracția costând 82.000 de lei fără TVA. Firmele interesate pot achiziționa, normal,  caietul de sarcini si candida la licitație. Durata de execuție este de 45 de zile de la data semnării contractului. Pentru ca oferta sa fie declarată admisibilă , ca cerințe obligatorii, ofertantul trebuie sa facă dovada întocmirii unei documentații la nivel de SF sau DALI pentru executarea de lucrări de reabilitare , modernizare , înființare spații verzi, parcuri, grădini.                      

 Cu siguranța bucuria si entuziasmul  bârlădenilor era cu mult mai mare dacă erau anuntați ca parcarea din zona lor era asfaltata, ca ghenele de gunoi nu refuleaza din cauza mizeriei si autoritatea locala a accesat bani europeni prin nenumărate proiecte. Dar lucrurile acestea sunt o utopie , in cazul de fata! Poate împrumutați specialiștii primarului Paval ca ai noștri am văzut „ câți bani fac”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img