News Flash:

Tickete in valoare de 50 de lei pentru copii din familiile defavorizate

8 Octombrie 2015
1105 Vizualizari | 1 Comentarii
Deputatii au adoptat proiectul care prevede acordarea de tichete in valoare de 50 de lei pentru copiii din familiile defavorizate pentru a stimula participarea acestora la invatamantul prescolar, 11.000 de copii urmand sa beneficieze de aceasta masura, iar costurile ridicandu-se la 39 milioane lei.scrie mediafax.ro

 Deputatii au adoptat proiectul cu 289 voturi "pentru", unul impotriva si 5 abtineri. Proiectul a fost initiat de parlamentari ALDE, printre care si ministrul Daniel Constantin.

Proiectul prevede ca in scopul stimularii participarii in invatamantul prescolar a copiilor din familii defavorizate, al cresterii accesului la educatie a acestora, se instituie stimulentul educational sub forma de tichete sociale.

Finantarea acordarii stimulentului educational se va face din bugetul de stat prin sume defalcate din TVA alocate prin bugetele locale cu acesta destinatie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Nicu  | #3651
Vrei să lucrezi acasă în timpul liber? Acum ai posibilitatea să-ți asiguri un venit suplimentar lunar de până la 300 de euro. Nu este necesară experiența. Instruirea se face gratuit prin mail. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Pentru detalii suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0837 (s) | 24 queries | Mysql time :0.027576 (s)