marți, 16 aprilie, 2024

Tigarete descoperite la ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita, impreuna cu inspectorii vamali au descoperit 23.820 de tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in doua autoturisme, in rezervoarele de combustibil ale acestora.

In ziua de 28 august, in jurul orei 04.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autoturism, cetateanul roman Pavel A., in varsta de 28 de ani.

In ziua de 29 august, in jurul orei 01.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autoturism, inmatriculat in R. Moldova, cetateanul din R. Moldova Alexandru D., in varsta de 27 de ani.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra celor doua mijloace de transport si persoanelor, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 23.820 de tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in rezervoarele ambelor autoturisme.”a declarat Irina MIRICA, purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigaretelor in valoare totala de 5.288 lei si sanctionarea contraventionala a celor doi cu amenzi in valoare totala de 16.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img