marți, 19 martie, 2024

Tigari si arome pentru narghilea ascunse in bagaje, depistate in Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control, formata din inspectori vamali si politisti de frontiera din P.T.F. Albita a descoperit intr-un autocar, ascunse in diverse colete, 2.800 tigarete fara timbru fiscal si 170 kg cu arome de fructe pentru narghilea.

In ziua de 18 februarie, in jurul orei 02.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, Vitalie D., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 32 de ani, conducand un autocar marca Scania, cursa regulata pe realatia Chisinau – Paris.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autocarului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, in diverse colete, 2.800 tigarete fara timbru de acciza si 170 kg de arome fructe pentru narghilea.
Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii bunurilor descoperite, in valoare totala de 9.040 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 7.500 lei. “a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img