joi, 28 martie, 2024

Ştirbu (PNL): Este necesară demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, trebuie să demisioneze pentru modul în care a fost gestionată găsirea pedofilului din Drumul Taberei dar şi pentru alte motive, a declarat vicepreşedintele PNL, deputatul Gigel Ştirbu, într-un comunicat remis marţi AGERPRES.

"Este necesară demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu doar pentru modalitatea în care a gestionat, mai bine spus nu a gestionat, găsirea pedofilului din Drumul Taberei, care era chiar în curtea instituţiei pe care o conduce, dar şi pentru alte motive. Pentru modul abuziv al jandarmilor care i-au dus cu forţa pe Mălin Bot şi alţi 4 protestatari la secţia de poliţie, în condiţiile în care s-au legitimat, pentru simplul motiv că protestau în faţa sediului PSD. Pentru că deşi reşedinţa ambasadorului Pakistanului la Bucureşti este păzită de jandarmi, iar obiectivul este considerat a fi unul extrem de sensibil din perspectiva ameninţărilor la adresa siguranţei sale, a fost spartă. Cum s-a putut jefui o reşedinţă diplomatică chiar sub nasul jandarmilor?", a menţionat deputatul.

Gigel Ştirbu a afirmat că se încearcă "muşamalizarea unor situaţii extrem de grave la nivelul cel mai înalt al Ministerului de Interne", că ministrul "nu doreşte să-şi asume responsabilitatea pentru oamenii din subordinea sa şi pentru problemele din sistem", iar conducerea acestui minister este "o pălărie mult prea mare pentru doamna Carmen Dan".

"Este evident că asistăm la dovezi de incompetenţă crasă ale doamnei Carmen Dan şi trebuie să-şi dea de urgenţă demisia din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, pentru ca această instituţie importantă pentru Guvern să poată fi salvată", a mai precizat Ştirbu, potrivit comunicatului. 

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img