sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tiriac aduce in Romania un partener plin de bani: ”Toata lumea care investeste – investeste ca sa castige”

Distribuie:

Publicat:

Ion Tiriac crede ca sportul poate educa si civiliza o natiune si ca asta ar fi unul din modelele prin care, daca l-ar urma, Romania are sanse de a se transforma, de-a deveni mult mai apropiata de ceea ce ne dorim – o tara ca afara, acasa. 

Tiriac are inca un vis pe care tine sa si-l indeplineasca in Romania – o universitate de sport. Evident, sprijinul autoritatilor e doar la capitolul vorbe, la alte niveluri fiind privit cu pragmatism si cu lipsa angajamentelor la nivel financiar. Convins de faptul ca lucrurile vor trena, daca va astepta ca oficialii romani sa faca pasul spre un parteneriat adevarat, Tiriac spune ca a cautat si a si gasit o alta solutie.

"Seful guvernului din Abu Dhabi, seicul Hamdan, a fost in tara, eu habar nu am avut ca a venit. Avand in vedere ca il cunosc de mult timp si am avut onoarea sa fiu invitat de dumnealui in Africa, la vanatoare, saptamani intregi, a intrebat de mine. Si si-a facut timp imediat. Am vorbit cu dumnealor si zicea: ”Domne', Romania are in noi cand doreste (…) cand doreste, investitii nelimitate”. Cine plateste cafeaua sau cine da un miliard, e acelasi lucru acolo! Dar toata lumea care investeste – investeste ca sa castige. Altceva se numeste pomana”, a declarat Ion Tiriac. Hamdan bin Zayed bin Sultan Al Nahyan are 57 de ani si are o avere cifrata la 23 de miliarde de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img