vineri, 29 martie, 2024

Tiriac muta turneul ATP de la Bucuresti la Budapesta

Distribuie:

Publicat:

 Licenta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, gazduit de Bucuresti in ultimii 20 de ani, a fost cedata si competitia va avea loc de anul viitor la Budapesta, a anuntat Ion Tiriac.

Desi initial turneul ar fi urmat sa se joace la Marbella (Spania), acesta va avea loc la Budapesta.

“Neavand unde, jucandu-l in tiganie acolo, facand o treaba doar sa nu ne ia licenta, am plecat, turneul se joaca de anul viitor laBudapesta. Deci s-a terminat treaba, sa-l faca si altii”, a afirmat Tiriac.

La 9 martie, Ion Tiriac anunta ca va vinde turneul ATP BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti si ca anul acesta se desfasoara ultima editie. “Turneul este de vanzare. E ultima oara cand mai vedeti acest turneu. Eu nu pot sa-mi bat joc de imaginea mea, intr-un sport in care am fost cineva. Ce sa facem? Sa facem greva? Sa ne ducem in fata Guvernului? Nu moare nimeni. Viata merge inainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar asa nu se mai poate”, a declarat Tiriac in martie.

El a a anuntat atunci si ca meciurile de la editia din acest an a BRD Nastase tiriac Trophy nu se disputa si pe terenul central de la Arenele BNR, ci doar pe terenurile alaturate, deoarece arena centrala este inchisa, pentru ca nu respecta standardele ISU. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img