marți, 19 martie, 2024

TNL VASLUI are un nou presedinte. Ida Adnana Bunescu promite implicare maxima – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Intreaga suflare junioara liberala din cadrul TNL Vaslui si-a desemnat duminica, 15 octombrie, un nou presedinte. Tudor Polak a predat conducerea Organizatiei de Tineret Liberal Vaslui husencei Ida Adnana Bunescu. Cei 80 de delegati ai tinerilor liberali vasluieni au votat-o pe Ida Bunescu in unanimitate. Absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din Bucuresti, ea i-a asigurat pe cei prezenti de continuitatea activitatilor tineretului liberal, atragand atentia ca este momentul ca tinerii sa puna umarul la consolidarea societatii.

Prezenta la eveniment a fost si Mara Mares, cel mai tanar deputat al PNL, dar si principala favorita in cursa pentru ocuparea presedentiei TNL . In discursul sustinut, aceasta a asigurat-o pe Ida Adnana Bunescu, noua presedinta TNL Vaslui, de toata cooperarea si sustinerea de care are nevoie.

Vizibil emotionat, noul presedinte al TNL Vaslui a tinut un mic discurs in fata celor prezenti. A subliniat necesitatea implicarii tinerilor in societate, dar si nevoia Romaniei de a-si tine tinerii aici, de a nu mai pleca in strainatate.

Va redam in continuare discursul presedintelui TNL VASLUI:

“Buna ziua. Vreau sa va marturisesc ca am emotii, aflandu-ma astazi, aici, in fata dumneavoastra. Este o stare fizica pozitiva, fireasca, benefica si care sper sa ma ajute ca, impreuna cu dumneavoastra, sa construiesc lucruri bune.

Ma numesc Ida Adnana Bunescu, am 26 ani si am  absolvit cu succes Facultatea de Relatii Economice Internationale din Bucuresti. Cu multi dintre dumneavoastra m-am intalnit in actiunile organizate de tineretul liberal vasluian. De aproximativ un an si jumatate ma aflu in fruntea Organizatiei Municipale de Tineret a PNL HUSI, timp in care am realizat cat de benefica este prezenta tineretului in clasa politica. Suntem cu totii constienti de actualele stereotipuri ale societatii romanesti. Se pare ca este greu sa iei o femeie in serios, insa eu vreau sa demonstrez contrariul si indemn cu tarie cat mai multe femei sa intre in politica si sa lupte. Nimic nu este imposibil, atat timp cat muncesti si ai o viziune clara a drumului pe care trebuie sa il urmezi.

Motivul intrarii mele in politica a fost regretatul Mircea Ionescu Quintus. De la dumnealui am invatat ce inseamna rigurozitatea, blandetea si puterea de a lua o hotarare benefica spatiului in care imi desfasor activitatea. Cred ca actiunile si invataturile domnului Mircea Ionescu Quintus sunt in continuare un etalon pentru tineretul liberal

M-am hotarat sa candidez pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret din cadrul PNL Vaslui pentru ca este timpul sa fac un pas inainte si sa-mi aduc contributia la intarirea si dezvoltarea acestei organizatii. Ideologia partidului nostru vine in sprijinul antreprenorilor si al intreprinzatorilor mici si mijlocii. Si eu, la randul meu, sunt un tanar antreprenor si cunosc foarte bine problemele de care se lovesc cei din mediul privat.

Vreau sa va asigur de toata disponibilitatea mea, vreau sa organizam intalniri frecvente si sa ne implicam in diverse activitati. Impreuna vreau sa identificam problemele si rezolvarile lor. Cred ca este timpul sa iesim din anonimat. Tineretul liberal nu este doar tanar, este apt de munca, capabil sa gestioneze situatii si sa gaseasca solutii. Primul slogan liberal, aparut in anul 1875, suna cam asa ”Prin noi insine”. Acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit tuturor. Este mai mult decat un slogan, este o lectie si un indemn la implicare si lupta. Va multumesc tuturor! ”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img