vineri, 29 martie, 2024

Toată lumea o apreciază pentru naturalețe dar Doinița Oancea s-a hotărat să vorbească deschis despre intervențiile estetice

Distribuie:

Publicat:

Doinița Oancea se menține în topul celor mai sexy vedete de la noi și, de-a lungul carierei s-a ținut departe de scandaluri, preferând să își trăiască viața cu multă discreție. Fiind actriță, s-a lovit de multe ori de prejudecăți legate de fizic și a trebuit mereu să se compare cu alte femei, lucru care ducea inevitabil la nașterea complexelor.

Nu este și cazul ei, pentru că Doinița Oancea a învățat încă de o vârstă fragedă să se iubească așa cum este și a ales să fie naturală. A spus „pas” operațiilor estetice, deși ar fi putut să meargă foarte des la cabinetul medicului estetician.

„Am început să înţeleg mai bine viaţa şi că nu exteriorul contează. E ok să nu ai 90 la bust. Cred că eram undeva pe la 18,19 ani, prin liceu, și cred că în continuare mă mai uitam la sânii fetelor. Când am început să muncesc aveam bani și aș fi putut să-mi pun liniștită câteva perechi. „, a declarat Doinița Oancea.

Pe ce își cheltuie banii

Este o femeie îndependentă și muncește din greu pentru banii pe care îi câștigă, însă Doinița Oancea spune că nu este foarte cumpătată și investește destul de mult în imaginea sa, mai ales pe produse de înfrumusețare.

„Investesc foarte mult în farduri. Am luni de zile când nu m-am machiat, decât fond de ten și o linie de tuș. Și mai investesc bani în materiale, cu scopul de a face haine din ele, dar nu prea mai am timp. Am început să strâng bani pentru mașină, dar nu prea reușesc, nu prea îmi iese. Tot timpul umblu la banii pe care îi pun deoparte. Acum m-am mai ponderat puțin față de acum vreo 7,8 ani când îmi umpleam sertarele cu ochelari de soare de firmă, bani aruncați aiurea. Eu sunt genul care chiar dacă dau bani mulți pe ceva, nu am grijă de obiecte. Nu pun preț pe obiecte atât de tare. „, a mai spus Doinița Oancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img