vineri, 29 martie, 2024

Toata lumea il doreste pe LUCESCU

Distribuie:

Publicat:

Mircea Lucescu este asaltat cu oferte in aceasta perioada, antrenorul roman mai avand ceva mai putin de trei luni din contractul cu Sahtior.

Dupa ce jurnalistii francezi au anuntat ca Olympique Marseille este gata sa ii faca o oferta lui “Il Luce”, un apropiat de-al acestuia a dezvaluit ca sunt si alte formatii interesate.

Fenerbahce, Inter Milano si nationalele Turciei si Elvetiei ar fi pe urmele romanului.

“Mircea Lucescu pleaca sigur de la Sahtior in luna mai. Are oferte multe in acest moment. L-au cautat cei de la Olympique Marseille, Fenerbahce, dar si persoane interesate pentru nationala Turciei. A avut discutii si cu Federatia Elvetiana de Fotbal pentru a prelua reprezentativa.

Sunt tatonari si din partea Federatiei Romane de Fotbal, dar nu vrea sa se mai intoarca la nationala. A spus de mai multe ori ca acolo unde a fost nu se mai intoarce. Nu cred ca va alege Turcia nici la nivel de nationala, nici de club, din ce l-am simtit. E posibil sa il vedem la Marsilia. Are oferta si de la Internazionale Milano. Acolo are inca o relatie excelenta cu fostul proprietar Massimo Moratti, care intre timp a ramas doar actionar acolo, dar are influenta asupra indonezianului care a devenit majoritar”, a declarat un apropiat de-al lui Lucescu pentru Ring

In varsta de 70 de ani, Mircea Lucescu mai are contract cu Sahtior pana la finalul acestui sezon.

Ucrainienii nu ii vor prelungi acordul, iar “Il Luce” isi cauta deja o viitoare destinatie.

Presedintele clubului turc Trabzonspor a declarat de mai multe ori ca s-a inteles cu Lucescu si ca acesta va prelua echipa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img