sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Toata lumea il stie pe Madalin Ionescu, dar nu multi au vazut-o pe fosta lui sotie. Aparitia ei la un eveniment monden din Bucuresti i-a lasat pe toti cu gura cascata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu siguranta toata lumea il cunoaste pe Madalin Ionescu, insa mai putina lume stie cum arata fosta sotie a acestuia, cea care a preferat o perioada sa se tina departe de viata publica.

Un lucru perfect normal si de inteles, mai ales dupa divortul de prezentatorul TV. Acum, insa Mihaela pare sa fi revenit in lumina reflectoarelor, iar in urma cu o seara, ea a fost prezenta la un eveniment monden din Capitala, alaturi de multe dintre vedetele noastre. De asemenea, CANCAN.ro a intalnit-o in momentul in care era la bratul Andreei Esca si se simtea cat se poate de bine, la petrecerea „A’List magazine“.

Daca Madalin Ionescu si-a refacut viata, Mihaela pare sa fi facut acelasi lucru. Foarte zambitoare, aceasta a avut o aparitie sexy, pentru ca a purtat o pereche de pantaloni scurti, de culoare alba, la care a asortat o bluza de culoare neagra, dar si niste dresuri din plasa. De asemenea, fosta doamna Ionescu e intr-o forma de zile mari si arata cat se poate de bine si isi pune in valoare silueta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img