joi, 25 aprilie, 2024

Toata lumea se intreaba daca Hannelore Ulrich va ramane cu Bogdan, dar ea are alte preocupari. Uite din ce scoate bani frumosi tanara. “Te-ai ajuns!”

Distribuie:

Publicat:

Hannelore Ulrich este una dintre cele mai sexy si controversate concurente de pe insula, iar povestea ei de dragoste cu Bogdan Ionescu s-a dovedit imprevizibila si plina de surprize pentru telespectatori.

Chiar daca multi au tras concluzia ca sunt sanse infime ca perechea sa reziste si dupa terminarea emisiunii, se pare ca acestia s-ar fi casatorit de curand.

Iar daca asta vi se pare socant, aflati ca de cateva zile planeaza zvonuri conform carora protagonistii nostri s-ar fi despartit dupa doar cateva saptamani de mariaj.

Hannelore castiga bani frumosi in prezent. Blonda are multe contracte de imagine

Ei bine, in timp ce toata tara se intreaba ce o sa se intample pana la urma cu acest cuplu, blonda are grija sa-si fructifice la maximum notorietatea obtinuta la emisiune.

Hannelore are deja cateva contracte de imagine, unele in sistem barter, dar si cateva colaborari platite. Mai exact, blonda promoveaza cateva magazine, patronii declarandu-se multumiti de vanzarile din ce in ce mai bune datorate colaborarii cu tanara.

"Bravo, fata! Te-ai ajuns. Esti vedeta si nu ne-ar mira sa te vedem asistenta pe la vreo emisiune", i-a scris o femeie lui Hanne.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img