News Flash:

Tocanita de ciuperci cu legume, ideala dupa mesele imbelsugate de Sarbatori

5 Ianuarie 2017
612 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de ciuperci cu legume si patrunjel este ideala dupa mesele imbelsugate de Sarbatori.

Ingrediente necesare:

500 g ghebe sau hribi de padure

3 cepe

4 linguri cu ulei

1 lingura cu faina

2-3 rosii

2-3 cartofi

patrunjel tocat

sare

Curatati ciupercile de frunze si de nisip, separati coditele si taiati-le partea care a stat in pamant, spalati ciupercile intregi in mai multe ape.

Taiati felii subtiri ciupercile si coditele, lasati-le acoperite cu 1 lingurita cu sare si 1 lingura cu faina pana cand pregatiti restul ingredientelor.

Curatati ceapa, taiati-o pestisori si inmuiati-o pe foc mic si cu vasul acoperit, in ulei cald.

Puneti cate putina apa pentru ca ceapa sa ramana alba, stingeti cu rosiile tocate marunt si fierbeti in continuare pana cand ceapa s-a inmuiat de tot.

Adaugati ghebele, cartofii taiati felii mari (curatati si spalati in 2-3 ape), sare si condimente. Fierbeti acoperit 30 min, apoi decorati tocanita cu verdeata tocata.

sursa: restaurantedelux.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0744 (s) | 35 queries | Mysql time :0.014875 (s)