sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tocmai ce nascuse prin cezariana, dar doctorii evitau sa ii arate copilul. „Terminati, nu va mai ascundeti! Vreau sa-l vad! Ce are?” O asistenta i l-a adus plangand intr-un prosop. Cand i-a vazut fata, a lesinat instant

Distribuie:

Publicat:

Cand au aflat ca vor deveni parinti, Sarah Heller si sotul ei au fost in culmea fericirii; isi doreau de multa vreme un copil.

Doar ca, la o ecografie de rutina, au primit o veste care le-a distrus bucuria: micutul care urma sa vina pe lume avea o serie de malformatii extrem de grave la nivelul fetei.Desi initial au fost foarte mahniti, cei doi tineri au hotarat sa nu lase ca acest lucru sa le afecteze fericirea. Insa nu se asteptau ca bebelusul sa fie atat de deformat.

Chiar si medicul care l-a vazut la nastere l-a catalogat ca fiind un monstru si, initial, a refuzat sa i-l arate. „Terminati, nu va mai ascundeti! Vreau sa-l vad! Ce are?”, a spus Sarah la momentul respectiv. In cele din urma o asistenta i l-a adus plangand intr-un prosop, iar femeia a lesinat cand a vazut cum arata.

Cu toate acestea, Sarah a mers mai departe si si-a propus sa faca tot ce ii sta in putina pentru a-i oferi lui Brody o sansa la o viata normala.

Cea mai mare surpriza a avut-o intr-un restaurant. In momentul in care chelnerul i-a adus nota, i-a inmanat si un plic pe care scria „pentru acest copil frumos”.

Inauntru erau nu mai putin de 1.000 de dolari, care au fost donati de un alt client care era atunci in acelasi local. Brody a inceput seria de operatii si acum deja arata mai bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img