vineri, 19 aprilie, 2024

Top 3 zodii care isi gasesc jumatatea in 2019

Distribuie:

Publicat:

Multe zodii spun ca nu au noroc in dragoste. Adesea, adevarul e cu totul altul. Persoana potrivita e chiar sub ochii lor, insa nu reusesc sa o vada din cauza iluziilor.

Anul 2019 va aduce o ocazie unica. Acea relatie bazata pe iubire si loialitate, dar total diferita fata de ceea ce-si imaginau.

Gemeni
Gemenii vor primi atat de multa atentie si iubire, incat a face o alegere li se pare imposibil. Nativii care vor cu adevarat sa-si gaseasca jumatatea trebuie sa renunte la toate oportunitatile care le vin in cale si sa se concentreze pe o singura persoana, cea care vrea cu adevarat sa le fie alaturi pentru tot restul vietii. Partea buna este ca decizia va veni din interior – nativii din zodia Gemeni vor stie cu exactitate atunci cand a sosit persoana potrivita, la momentul potrivit. Va fi o experienta cu adevarat speciala, una pe care o credeau imposibil de trait in urma cu doar cateva luni.

Sagetator
Cu planeta Jupiter in Sagetator, o mare parte a anului 2019, Sagetatorii se pot astepta la vremuri bune, cu noroc din plin in dragoste. Cu toate acestea, vor avea nevoie de anumite limite daca vor dori sa-si gaseasca sufletul pereche. O relatie intensa i-ar putea face pe nativii din zodia Sagetator sa renunte la propriile dorinte, doar pentru a trai ceea ce pare a fi un vis frumos. Sa-si priveasca cu atentie partenerul. Daca vede iubire in ochii lui, nu doar pasiune, atunci inseamna ca si-au gasit jumatatea. Sansele sunt mai mari ca niciodata.

Pesti
Pestii vor avea un an senzational, din punct de vedere amoros. Parca stelele s-au aliniat pentru a le indeplini cea mai arzatoare dorinta, altfel nu se explica numarul mare de persoane ce-si arata interesul. Problema, pentru nativii din zodia Pesti, este ca au in minte ideei preconcepute despre cum ar trebuie sa fie dragostea adevarata. Si, din pacate, de cele mai multe ori, nu are nimic de-a face cu iubirea portretizata in filme. Pestii ar face bine sa se uite in jur. N-ar fi exclus sa afle ca dragostea e chiar la cativa metri distanta, doar ca nu au putut sa o vada din cauza iluziilor. Odata acestea spulberate, nici nu le mai poate sta in cale. Pentru ca noroc vor avea din plin. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img